Terug naar Overig

En-Blocletters

Bloc-letters         

(nr. 22, Februari  2018)

Beste En-Bloccers,

Dit is voor het seizoen 2017-2018 de derde nieuwsbrief.

Mocht je deze nieuwsbrief per ongeluk wissen: geen nood! Hij staat ook integraal op de website www.en-bloc.nl .

AH Klaver-Kortwijk actie:

Zoals bekend heeft AH Klaver-Kortwijk een actie georganiseerd, waarbij de leden bij het boodschappen doen punten konden sparen voor leuke persoonlijke cadeaus. Met deze actie werd er ook gelijk gespaard voor geld voor de club. Deze actie heeft voor En Bloc € 300,00 opgebracht. We willen AH Klaver-Kortwijk, alsmede iedereen die mee heeft gedaan heel hartelijk danken voor hun inzet.

Verbouwing Sporthal:

De renovatie aan het dak van de sporthal is afgerond. Alle asbest is verwijderd en de platen op het dak zijn vernieuwd. De sporthal staat er weer mooi op.

Eigen Clubhuis:

Het is een tijdje stil geweest met betrekking tot de plannen voor de bouw van de kantine, maar er zijn ontwikkelingen gaande. Er zijn plannen om het sportpark opnieuw in te richten, zoals de lokale media reeds heeft bericht. Er zijn plannen voor een skeelerbaan/ijsbaan. Hierbij wordt ook gekeken naar een eigen ruimte voor ons. Binnenkort hopen we hier meer over te kunnen melden.

Penningmeester.

Omdat de computer van onze penningmeester is gecrasht, is er in december geen contributie geïncasseerd. De incasso heeft inmiddels in februari plaatsgevonden. De volgende incasso’s zullen weer in de normale periode geïnd worden.

Minitoernooi:

Deze maand hebben we een minitoernooi gehouden bij ons in de sporthal.

Er waren veel miniteams aanwezig, wat zorgde voor een gezellige drukte in de sporthal. De koffiekraam was ook weer geopend, waardoor de toeschouwers onder het genot van een beker koffie of thee op de tribune de miniteams konden aanmoedigen. Voor de jeugd was er gratis limonade.

Helaas waren er onvoldoende scheidsrechters en tellers, omdat er van  sommige teams niemand kwam opdagen. Wij vinden het erg triest dat we dit nog niet over hebben voor onze jeugd. Er hoeft maar een uurtje te worden gefloten, het resultaat was dat een aantal van ons het gehele toernooi hebben moeten fluiten zonder tijd voor een kop koffie. Wij hopen op verbetering in de toekomst, immers veel handen maken licht werk.

Moederdag Bloemendag:

Moederdag valt dit jaar op 13 mei. Zoals gebruikelijk zal Heren 2 dan weer een bloemenactie op touw zetten. Er zullen tijdig bestelformulieren rondgestuurd worden, zodat iedereen een bestelling kan plaatsen. We gaan minimaal voor een even groot succes als voorgaande jaren.

45 jarig bestaan van de vereniging:

Zaterdag 19 Mei gaan we het 45jarig bestaan vieren van onze vereniging.

Overdag zal er een volleybalbus van de NEVOBO bij de sporthal komen, die ervoor zorgt dat er allerlei activiteiten voor de jeugd zijn op die dag. De vereniging neemt de kosten van de volleybalbus voor haar rekening en is dus voor onze leden gratis.

Het feest wordt ‘s avonds gehouden in zalencentrum de Aole Meul. De muziek wordt verzorgd door de wereldberoemde plaatselijke band Just UzzZ.

Tijdens deze avond word er een verloting gehouden, waarbij  het bestuur een aantal leuke prijzen heeft geregeld. De All-in prijs bedraagt € 22,50 p.p.

In aanloop naar het feest, kan een ieder een ontwerp maken voor een volleybalshirt met als thema het 45jarig bestaan van onze vereniging.

Het mooiste ontwerp kan tegen kostprijs worden gekocht.

Dus laat je van je creatieve kant zien, en kom met een leuk ontwerp.

De uiterste inleverdatum is eind maart.

Trainers gezocht:

Voor het nieuwe seizoen zijn we dringend op zoek naar nieuwe trainers. Lijkt het jou leuk om mensen beter te laten volleyballen, of ken je mensen die dat leuk vinden, laat het ons weten. Het betreft hier trainers voor jeugd- en seniorenteams en voor verschillende niveaus.

Sponsortoernooi:

Vorig jaar hebben we aan het eind van het seizoen een sponsortoernooi gehouden. Onze sponsoren hadden zelf teams samengesteld en kwamen massaal naar de sporthal  om tegen elkaar te strijden. De opkomst was bijzonder goed en iedereen wilde graag dat we het dit jaar weer gingen organiseren. Dus op vrijdag 8 Juni 2018 kunnen ze het weer tegen elkaar opnemen. Na het toernooi is er een gezellig samenzijn in de kantine.

Beachvolleybal:

Dit jaar zal er weer het NIWA beachvolleybaltoernooi worden gehouden, achter Cafe ”het Postkantoor’’ Net als voorgaande jaren zal er weer op 2 velden worden gespeeld. Het toernooi staat gepland op zondag 8 Juli 2018.

Aanmelden kan op niwabeachvolley@gmail.com

Heb je nieuws voor deze nieuwsbrief of wil je reageren? Dat kan via een e-mail naar info@en-bloc.nl Mocht je geen prijs (meer) stellen op deze nieuwsbrief, dan kun je je afmelden op het hier genoemde e-mail adres.

Gebruik dit adres ook om wijziging in je e-mail adres door te geven.

Het bestuur.

De agenda voor de komende tijd:

 19 mei                 45 jarig bestaan En-Bloc. 

   8 juni                 Sponsor toernooi.

   8 juli                  Beachvolleybaltoernooi. 

Bekijk evt. ook nog vorige blocletters:

 

Blocletters 1

Blocletters 2

Blocletters 3

Blocletters 4

Blocletters 5

Blocletters 6

Blocletters 7

Blocletters 8

Blocletters 9

Blocletters 10

Blocletters 11

Blocletters 12

Blocletters 13

Blocletters 14

Blocletters 15

Blocletters 16

Blocletters 17

Blocletters 18

Blocletters 19

Blocletters 20

Blocletters 21

Blocletters 22